KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Stockholm City
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Stockholm City - Konferenshotell och konferenslokaler i centrala Stockholm

English
ENGLISH

Boka konferens i centrala Stockholm - Konferensanläggningar, konferenslokaler med centralt läge i Stockholm

FÖRFRÅGAN

Konferens Stockholm City - Konferenshotell i centrala Stockholm

Planerar du att boka konferens centralt i Stockholm? I Stockholm City finns ett flertal hotell och konferenslokaler nära Centralen (centralstationen) samt på Norrmalm, Kungsholmen, Östermalm, Gamla Stan och Södermalm. Här på Konferens Stockholm City hittar du 100 av de allra bästa anläggningarna - med Konferensindex, fakta om logi, lokaler och andra faciliteter samt bilder.

Boka till bästa pris i Stockholm city

Kostnaden för en konferens varierar stort över tiden. Prissättningen, särskilt i Stockholms centrala delar, kan variera från en vecka till nästa beroende på faktorer såsom beläggningsgrad, förfrågningsläge, ledig kapacitet och val av veckodagar.

Vårt system når snabbt ut till alla anläggningar i hela nätverket och innebär att vi snabbt och effektiv kan ”scanna” av tillgängliga anläggningar och hämta deras bästa priser.

Du får ett överskådligt upphandlingsunderlag med redovisning av såväl totalkostnad som alla detaljer specificerade för varje anläggning som erbjuder den önskade kapaciteten, har passande läge i staden, rätt ”stil” mm - allt enligt din grupps specifika behov.

Är ert konferensdatum inte definitivt spikat till vissa datum, kan vi bistå med att föreslå anläggningar som har extra bra pris en viss vecka, vissa datum och eller veckodagar. Genom vårt nätverk kan vårt bokningsteam hitta anläggningar i Stockholm City som erbjuder särskilda rabatter. Om en anläggning exempelvis nyligen fått en avbokning, innebär det ofta att den avbokade kapaciteten kan bokas till ett markant rabatterat pris.

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se