KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Radisson Blu Royal Viking Hotel

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Trygga och säkra mötesupplevelser
Både du och dina mötesdeltagare ska känna sig trygga och säkra när ni besöker Radisson Blu Royal Viking Hotel. Därför har en rad åtgärder genomförts kring städning och desinficering, fysisk distansering och utbildning av personalen för att garantera trygga möten i en ren och säker miljö. I samarbete med SGS, världens ledande kontroll – och certifieringsföretag, har ett 10-stegs protokoll för mötes- och evenemangslokaler tagits fram. Åtgärderna är anpassade efter lokala rekommendationer för att ert möte ska bli så säkert som möjligt, från början till slut.

Möten mitt i Stockholm city
Det centrala läget i city center gör Radisson Blu Royal Viking Hotel till ett självklart val. Precis runt hörnet ligger Stockholm Centralstation, Cityterminalen och Arlanda Express som erbjuder perfekt anslutning med 20 minuter till flygplatsen.Bli inspirerad i något av våra 15 eleganta mötesrum som är utformade i en tidlös, skandinavisk design med digitala möteslösningar. Här kan också event för upp till 350 personer arrangeras, antingen i det luftiga atriumet eller mindre event i fantastiska cocktailbaren HIGH på nionde våningen. Möteslokalerna är lättillgängliga på samma våningsplan, i nära anslutning till konferensreception, fika och lunch.

Radisson Meetings
Det globala konceptet Radisson Meetings försäkrar dig om personliga, professionella och minnesvärda möten. Med smarta digitala möteslösningar kan du arrangera hybrida möten med toppmodern teknik. Som enda globala hotellkedja klimatkompenserar Radisson Meetings automatiskt alla möten och evenemang – utan någon extra kostnad för dig. Samtliga svenska hotell och mötesanläggningar är certifierade av den internationella miljömärkningen Green Key.

Allt under ett tak
För er som övernattar är hotellrummen inredda i modern design med noggrant utvalda bekvämligheter för en god natts sömn. Här finns restaurangen Stockholm Fisk, en lobby bar och cocktailbaren HIGH på nionde våningen med panoramautsikt. Ladda batterierna efter en lång dag med träning på SATS gym som även erbjuder bastu och pool.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 459
Antal bäddar 892
Största lokal 155
Max restaurang 250
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Vasagatan 1, 10124 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Radisson Blu Royal Viking Hotel
Faciliteter på Radisson Blu Royal Viking Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Radisson Blu Royal Viking Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Radisson Blu Royal Viking Hotel
HOTELLRUM 459
MAX ANTAL BÄDDAR 892
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 155