KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Barsebäck Resort

Löddeköpinge, Skåne län
English
ENGLISH

Konferens på Barsebäck Resort vid Öresund i Skåne

Ta med arbetslaget till händelserika Öresund och Barsebäck Resort för en riktig hole-in-one-konferens! Man behöver inte vara inbiten golfentusiast för att uppskatta en vistelse här, utan det finns gott om annat att njuta av i form av härlig miljö och en rad andra aktiviteter som tillsammans skapar en komplett helhet för avslappnade och effektiva möten.

Logi
Det finns två fina alternativ för nattvilan på Barsebäck Resort, båda med högsta komfort. Genom en promenad på cirka 800 meter tar man sig enkelt mellan boende och konferens. Hotellet ligger tätt intill mötesanläggningen och här bor konferensgästerna med lätthet i 36 rymliga nyrenoverade rum med påtaglig och mysig hemma-hos-känsla. Alternativt står en rad snygga villor till buds inte alls långt därifrån. En nordisk stil präglar inredningen i de 18 nyrenoverade husen som är fullt utrustade med kök samt uteterrasss. Där kan man slappna av till naturens egen föreställning i form av en vacker solnedgång som dansar kring trädtopparna.

Lokaler
Speciellt utmärkande för Barsebäck Resort är Klubbhuset – en strålande möteslokal med en hel vägg med fönster och fantastisk utsikt över grönskade gräsmattor och skogsområdet utanför. En ljus lokal som ger skön plats åt 22 personer i en kreativ byggnad med country club-känsla.

Mat & dryck
Goda idéer kräver mycket energi och visst är det lätt och smakligt att få sådant i restaurangen här. Spännande bufféer till fikat ger stort urval och det finns säkert något som kan tillfredsställa alla smaklökar. Säsongens särskilda guldklimpar får dirigera menyn i en restaurang som har en stilfull och kreativ inredning för en mysig atmosfär för alla måltider.

Aktiviteter
Golf finns såklart nära till hands men om det känns lite stolpe ut så ska man inte förtvivla för det. Här kan man ge sig ut på spännande utflykter med kanot, lösa kluriga frågor i lag eller testa på lagandan i roliga tävlingar. Sjung ut i härlig kör tillsammans eller testa läckerheter i olika smakprovningar för nya gastronomiska upplevelser.

Med olika samarbeten med aktivitetsbolag kan Barsebäck Resort anordna det mesta enligt gästernas önskemål.

Läge
Det är en spännande region med sköna omgivningar att mötas i. Oavsett om man spelar eller inte så är det något ståtligt över de gröna banorna som sträcker sig ut över markerna likt långa mattor och ger en sällsam känsla av djup och ett stilla landskap. Här finns ingen plats för stress och jäkt utan mötet får utmärkta förutsättningar att bli produktivt och ett angenämt evenemang.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 54
Antal bäddar 144
Största lokal 22
Max restaurang 0
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Litorinavägen 128, 24655 Löddeköpinge
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Barsebäck Resort
Faciliteter på Barsebäck Resort

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Barsebäck Resort kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Barsebäck Resort
HOTELLRUM 54
MAX ANTAL BÄDDAR 144
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 22