KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Radisson Blu Hotel Malmö

Malmö, Skåne län

Förstklassiga möten med personlig service
Radisson Blu Hotel Malmö har allt för ett lyckat möte. Flexibla och ljusa mötesrum, flera grupprum och ytor för mingel och utställningar - allt samlat på samma våningsplan. Bo bekvämt i rymliga hotellrum ett stenkast från Centralstationen och Malmös myllrande affärsgator.

Rymliga rum
På Radisson Blu Hotel Malmö bor man i rymliga rum på minst 43 kvadratmeter. 229 rum i olika kategorier står redo och samtliga har plats för arbete och avkoppling med skrivbord och fåtöljer. Rummen är utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse, sov gott i sköna sängar, njut av kaffe och te på rummet och stor frukostbuffé.

Möteslokaler
Ljusa och flexibla lokaler med uppdaterad mötesteknik. Golven går i färgglada ränder som säkerligen inspirerar till den kreativa nyckeln till framgång. På ett våningsplan finns samtliga 25 lokaler och grupprum för att göra ditt möte så effektivt som möjligt. Den största möteslokalen tar 130 personer i biosittning och för ännu större lokal finns möjlighet att öppna upp till två lokaler och skapa ytor för utställningar eller middagar för upp till 170 personer.

Måltider i ett korsvirkeshus
Charmiga Thott's Restaurang ligger delvis i en av stadens riktiga kulturskatter, ett av Malmös äldsta korsvirkeshus med anor från tidigt 1500-tal. Menyn fokuserar på modernt tolkade svenska rätter, baserade på säsongens ekologiska och närproducerade råvaror. Upp till 140 personer får plats, men för större sällskap finns möjlighet att duka upp för bankettmiddagar på mötesvåningen. Hotellet kan även erbjuda unika miljöer för Private Dining.

Läge
På gångavstånd från hotellet når man Malmö Centralstation som ger direkt tillgång till Malmös alla populära attraktioner och till Köpenhamn på 20 minuter med tåg! 3 mil till Malmö flygplats och flygbussen stannar i närheten av hotellet.

Miljömärkt
Radisson Blu Hotel Malmö är certificerat med Green Key och arbetar kontinuerligt med att förbättra sitt miljöarbete. Radisson Hotels, som enda globala hotellkedja, klimatkompenserar automatiskt alla möten – utan någon extra kostnad för kunden.
FÖRFRÅGANDetaljerat kundbetyg

Information & bokning
08-583 610 60
Kundbertyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 229
Antal bäddar 380
Största lokal 130
Max restaurang 140
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Östergatan 10, 21125 Malmö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Radisson Blu Hotel Malmö
Faciliteter på Radisson Blu Hotel Malmö

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Radisson Blu Hotel Malmö kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen