KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Boka konferens på konferensanläggningar och hotell i Öresundsregionen

FÖRFRÅGAN
Pris & Förslag – Konferens Valda anläggningar

Om Du vill kan du begära pris från flera
anläggningar – upp till 10 st per förfrågan


Stäng
Ankomsttid
Averesetid
Antal personer
Huvudlokal
Logi - Enkelrum
Logi - Dubbelrum
Särskilda krav, önskemål och förutsättningar
Vår handläggning av din förfrågan

Töm Skicka
KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - OFFERT & BOKNING
Powered by Orkidé - © Kontur Konferens AB

08-583 610 60
PRESENTERADE ANLÄGGNINGAR ex moms
Större karta över anläggningarna Skicka presentationen
Skriv ut
BOKA
Väljer Du en anläggning och trycker BOKA, reserverar vi anläggningen för Din räkning och tar kontakt med Dig
för slutlig avstämning. Om allt är OK för dig sänder vi därefter bekräftelse.

Boka Konferens i Öresundsregionen

Konferensanläggningar och konferenshotell i den pulserande Öresundsregionen, i en sträckning från Helsingborg, ned mot Malmö, bort mot Ystad, över Öresundsbron till Danmark, Köpenhamn och vidare upp mot Helsingör. Här finns ett stort antal konferensanläggningar och -hotell som man når med tåg- och bilvägen inom en och en halv timme.

Med två stora flygplatser, ett välutbyggt tågnät och utmärkta vägförbindelser, är det ofta effektiv att konferera i denna region är effektiv även med konferensdeltagare som kommer från andra delar i Sverige och från andra länder.

I Öresundsregionen finns ett rikt utbud med olika typer av konferensanläggningar; från de stora cityhotellen till boutiquehotell, gästgiverier och badhotell - i alla prisklasser från lågbudget till lyx.

Centralbokning av alla hotell såväl på den svenska som den danska sidan!

I nätverket Konferensanläggningar.se deltar hundratals anläggningar i Öresundsregionen. Du beskriver dina krav och önskemål och når genom vår centralbokning ut med förfrågan till samtliga som matchar det du söker.

Du får enhetliga offerter där man kan lätt jämföra totalkostnaden för de alternativ som är lediga på dina önskade datum. Du kan fullborda bokningen online eller genom telefon och mail till den bokare som ansvarar för din förfrågan.

Vill du ha tips råd och rekommendationer? Vårt team hjälper gärna till, vi har mycket god kännedom om konferensanläggningarna i Öresundsregionen.

Du når oss enkelt; skicka in en onlineförfrågan här intill, eller maila oss på bokning@konturkonferens.se, eller ring +46(0)40 23 12 12.

Läs mer