KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

FÖRFRÅGAN
Pris & Förslag – Konferens Valda anläggningar

Om Du vill kan du begära pris från flera
anläggningar – upp till 10 st per förfrågan


Stäng
Ankomsttid
Averesetid
Antal personer
Huvudlokal
Logi - Enkelrum
Logi - Dubbelrum
Särskilda krav, önskemål och förutsättningar
Vår handläggning av din förfrågan

Töm Skicka
KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - OFFERT & BOKNING
Powered by Orkidé - © Kontur Konferens AB

08-583 610 60
PRESENTERADE ANLÄGGNINGAR ex moms
Större karta över anläggningarna Skicka presentationen
Skriv ut
BOKA
Väljer Du en anläggning och trycker BOKA, reserverar vi anläggningen för Din räkning och tar kontakt med Dig
för slutlig avstämning. Om allt är OK för dig sänder vi därefter bekräftelse.

Planering och genomförande av en stor konferens eller kongress, det vill säga ett möte med många hundra, kanske tusentals deltagare, bör läggas upp som ett strukturerat projekt. Vi på Kontur har omfattande kunskap och erfarenhet av att hantera detta från idé till genomförande. Konturs projektledare, anlitas regelbundet av våra kunder i samband med planering av mer komplexa mötesprojekt, såsom exempelvis större kundevent, kickoffer, jubileumsfester och kongresser – såväl i Sverige som utomlands.

Som kund får du en sammanhållen helhetslösning och ett entydigt ansvarstagande från en leverantör. Vi fungerar samtidigt som rådgivare och speaking partner samt sköter koordination, upphandling och styrning av involverade resurser såsom leverantörer av exempelvis teknik, promotion, talare, artister, aktiviteter och transporter.

En IT-lösning för administrationen av konferensdeltagares anmälningar, önskemål och logibokningar effektiviserar konferensplaneringen. Konturs tjänst Konferensadministration baseras på en flexibel och användarvänlig onlinerutin. Inbjudna deltagare kan själva registrera sig för konferensen, välja seminarier, boka hotellrum och ange särskilda kostbehov. Som komplement till kommunikation online kan deltagare kontakta vår kundtjänst per telefon. Kontur omhänderhar även den löpande rapporteringen gällande anmälningsläge, bevakning av avbokningstider etc, dels till dig som uppdragsgivare, dels till kontrakterade hotell .

Konferensadministration kan även innefatta ekonomiadministrativa tjänster såsom kortdebitering, fakturering, leverantörsbetalningar, momsredovisning och ekonomisk redovisning.

Välkommen till ett kostnadsfritt rådslag, på telefon eller vid ett personligt möte. Du når oss på telefon 08-583 610 60.


Läs mer