KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Tärnaby Fjällhotell

Tärnaby, Västerbottens län
Boka fjällkonferensen på Tärnaby Fjällhotell

Bland skidbackar, puckelpist och ett fjällandskap utan dess like står denna anläggning som en varm brasa i en kylig vinternatt. Tärnaby Fjällhotell har allt som en fjällkonferens söker med vacker natur året runt, ombonade interiörer som lyfter arbetarlusten och själens välbefinnande. Lappland och Tärnaby bjuder in företaget till en annorlunda konferens med personlig känsla bland toppar och dalar.

Kryp in under ett varmt täcke
36 gästrum med 76 sovplatser gör Tärnaby Fjällhotell till ett intimt krypin med plats för även mindre konferenser. Om gruppen är större kan dessutom övernattning kompletteras på andra anläggningar i närheten. Rummen är inredda efter ledordet ”aktiv” och finns i tre kategorier med olika utformning.

På Tärnaby Fjällhotell brukar man stå värd för en konferensgrupp åt gången, och det finns även möjlighet att få ensamrätt om tillfället tillåter!

Fjällmöte
Backsalen står högst i skidliften och är en extravallad konferenslokal på Tärnaby Fjällhotell. Flexibiliteten i detta mötesrum är ofantlig och det ger stora möjligheter för olika sittningar, middagsdukning, eller andra önskemål. Anjabacken ligger utanför och den alpina miljön sätter ordentlig prägel på utrymmet. Max 80 delegater.

I Akademin konfererar upp till 50 personer i en ljus lokal som kan möbleras i skol- eller biosittning. Med ytterligare 4 grupprum erbjuder Tärnaby Fjällhotell totalt 6 mötesutrymmen!

Maten – en hjärtesak på Tärnaby Fjällhotell
Ena staven i konferensbacken består definitivt av god mat. På Tärnaby Fjällhotell lagar man råvarorna från grunden i Backfickan, restaurangen, utan onödiga tillsatser. Köksfilosfin här är kristallklar: att ge näringsriktig energi till sina gäster för ett till åk i backen eller ett extra ryck i mötet.
Café Ingemarbacken och Pub Gäutan blir naturliga mötesplatser utanför konferenslokalen, där värmande drycker serveras tillsammans med lättare snacks.

Upptäck fjällvärlden till fots eller på skidor
Fjällen är naturens egen lekplats både vinter och sommar, så under en konferens här behöver knappast kollegorna sitta och rulla tummarna. Vandringar och utflykter per cykel eller skidor är populära tilltag som får guldläge bland Tärnabys backar och berg. Fiske på olika vis är en enkelt aktivitet både sommar- och vintertid, och därtill finns oändligt många utomhusnöjen!

Om minusgraderna börjar knappa in på tvåsiffrigt kan det vara skönt att stanna inomhus. Träning, relax, smakprovningar, eller en avkopplande stund i badtunnan är då attraktiva aktiviteter som man kanske vill överväga.

Med sin placering vid norska gränsen kan man även erbjuda kortare resor till vårt fina grannland!

Uppe på fjälle’
Strålande läge i Tärnaby i Västerbotten med Sveriges fjällandskap som bästa granne. För söderföretag är det en bit hit, men som tur är finns det många vägar som leder till Tärnaby Fjällhotell. Flyg till Hemavan, tåg och buss via Umeå eller Östersund, alternativ bilvägen (88 mil från Stockholm) är alla smidiga sätt att ta sig hit. Väl värt resan!

Parkering och Service-certifiering
Efter en lång bilresa belönar Tärnaby Fjällhotell uthålliga konferensgäster med fri parkering på området.

Tärnaby Fjällhotell är certifierade enligt MASEC (Master Service Certification)

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 36
Antal bäddar 76
Största lokal 80
Max restaurang 100
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Östra Strandvägen 16, 92064 Tärnaby
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Tärnaby Fjällhotell
Faciliteter på Tärnaby Fjällhotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Tärnaby Fjällhotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Tärnaby Fjällhotell
HOTELLRUM 36
MAX ANTAL BÄDDAR 76
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 80
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE