KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Förfrågan Boka Sörmland
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Sörmland - Konferensanläggningar i Södermanland

English
ENGLISH

Konferensanläggningar Sörmland - slott, herrgårdar och hotell


För dig som ska boka konferens i Sörmland finns ett rikt och varierat utbud av konferensanläggningar. Här dominerar medelstora konferensanläggningar av av karaktären slott och herrgårdar. De allra flesta konferensanläggningarna i regionen ligger naturskönt och håller god standard på såväl logirum som konferenslokaler och restaurang. Önskar du konferera på ett slott? Titta närmare på Engsholms Slott, Södertuna Slott, Hedenlunda, Yxtaholm och Öster Malma. Andra trevliga anläggningar med stort gemyt är Wreta Gestgifveri, Blommenhof hotell och Bomans i Trosa. I Strängnäs med läge nära Mälaren ligger Äleby Gård, perfekt för den mindre gruppen som önskar ha hela anläggningen för sig själv. Ett annat alternativ i närheten av Strängnäs är Ulvhälls Herrgård.

En pärla enligt många av Konturs kunder är Gripsholms Värdshus i Mariefred. Önskar du konferera i stadsmiljö är Elite Stadshotellet i Eskilstuna ett riktigt intressant alternativ. Strax utanför Eskilstuna ligger ett annat rekommenderat alternativ - Sundbyholms Slott.
FÖRFRÅGAN

KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se