KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Vidbynäs

Nykvarn, Stockholms län
Möte på Vidbynäs
En konferens är en konferens är en konferens? Inte alls. Kanske behöver du en salong för inspirerande miljö, eller en stor flexibel möteslokal, eller kanske hela huset? Det är lugnt, vi löser det. Alla möten är viktiga och vi lägger samma engagemang och energi på dagmötet, storföretagets världslansering som den lilla firmafesten

Den charmiga herrgården från 1711 är fenomenalt sammanflätad med 2000-talets moderna tillbyggnad med välplanerade möteslokaler med stora fönster ut mot parken och med en stor ljus matsal med den soliga terrassen utanför. Ljust, öppet och luftigt blandas med intima salonger med stuckatur, kakelugnar och allt annat som hör till. Ute väntar frisk luft, park att strosa i och varför inte en walk n’ talk för smarta tankar? Sätt er och diskutera med kollegor och kurskamrater under de stora lummiga träden i parken eller på bryggan medan blicken kan hämta extra energi från sjön Turingen. Ibland behöver behövs det allra enklaste för att nå längst.

Måltider på Vidbynäs
Mat är viktiga grejer och här på Vidbynäs, och tar vi inga genvägar i köket. Vårt sköna kökskollektiv är sanna matkreatörer som gång efter annan serverar magiska rätter till oss och våra gäster. God, vällagad mat, justa råvaror och säsongens mat kan inte luras, det är gott! I Agnetas bageri bakas det goda brödet varje dag, kanelbullarna på surdeg, biskvier och tårtan till fikat. Här tas inte heller några genvägar och eftersom vi själva provsmakar rätt ofta så vet vi att det är gudagott...
Vår filosofi är att mätta gäster är glada gäster, så enkelt är det. Olika möten har olika syften och oavsett om det gäller den viktiga måltiden till det mindre mötet, den stora formella middagen eller BBQ med kollegorna, så hjälper dig att plocka fram den perfekta menyn, smakrika viner och den smarrigaste korven efter midnatt.

Boende
Här på Vidbynäs går du inte in på rummet, du går hem till dig. Vår egen lilla by ligger några få kliv från huvudbyggnaden. När dagens alla intryck ska smältas, kan du dra dig tillbaka till ditt eget, trivsamma krypin. Varje rum har sköna sängar, moderna faciliteter och fritt wifi.

Aktiviteter
Att ha roligt tillsammans och har något att göra är viktigt. Här finns en mängd aktiviteter att välja på. Biljard, dart, brädspel, cyklar, kubb, boule, krocket, trädgårdsschack, badbrygga, sandstrand och gott om gröna ytor för spel, lek & utmaningar. Ett stort naturreservat runt krönet, fina promenadstråk och om vintern finns fina längdspår i omgivningen. Vår närmaste granne är Vidbynäs Golfklubb med två fina 18-hålsbanor för proffs, entusiaster och nybörjare. Kanske lockar vår mysiga relaxavdelning med gym, bastu och badtunna? Eller vill du hellre utmanas i upplevelseköket där vi gärna håller både bak-, matlagningskurser och vinprovningar i sällskap av våra proffsiga kockar. Här finns det mesta att komplettera både kropp och själ med.

Vart ligger Vidbynäs?
Vidbynäs ligger strategiskt mellan Örebro, Eskilstuna, Strängnäs, Nyköping, Södertälje och bara 32 min från Stockholm.
Det är smidigt att ta sig hit och här finns gott om fri parkering och behöver ni hjälp att boka busstransfer har vi bra avtalspriser.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 76
Antal bäddar 164
Största lokal 150
Max restaurang 140
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Vidbynäs Gård, 15591 Nykvarn
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Vidbynäs
Faciliteter på Vidbynäs

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Vidbynäs kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Vidbynäs
HOTELLRUM 76
MAX ANTAL BÄDDAR 164
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE