KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Pite Havsbad

Piteå, Norrbottens län
English
ENGLISH

Pite Havsbad

Allt började ödmjukt med en kiosk. Det var tidigt 40-tal och Elof Söderberg påbörjade bygget av stugor till vad som idag är en fullfjädrad anläggning med plats för alla grupper. Redan på 50-talet kallades det Nordens Riviera, och det säger en hel del. Ta med kollegorna till Pite Havsbads värmande miljö där idéer får riktigt sällskaplig omgivning med mycket kapacitet. Välkommen till en fjällande trevlig anläggning!

Logi
Totalt kan Pite Havsbad ge sovplats åt över 1 000 personer! 492 rum, inklusive bungalows, finns att tillgå för konferensen som gärna tar flera dagar. För äventyrslystna finns möjlighet att tälta på området eller så kan mindre grupper hyra stugor för en lite mer intim och personlig vistelse. Hotellrummen är spartanska men hemtrevliga och blir säkerligen ett trivsamt tillhåll under konferensen.

Lokaler
Hela 26 lokaler och 14 grupprum för ca 10 personer var står till tjänst på Pite Havsbad. Till och med sällskap med upp till 1 800 deltagarna kan ta plats i mässhallen här, och det är ett spännande resmål för nationella såväl som internationella konferenser. Med de minsta konferenslokalerna som tar 50 personer upp till flera hundra, kan Pite Havsbad erbjuda variation, flexibilitet och god tillgång. För den med lite extra över i budgeten och som vill ge mötet lite guldkant kan man boka en Sky Conference, där varje element blir lite bättre, lite lyxigare, och mötet gästas av intagande panoramautsikt över norrlandslandskapet.

Mat & dryck
Det finns en hel rad restauranger att välja på här. Tavernan bjuder på favoriten pizza, Trapper Steakhouse ger den där äkta pubkänslan för robusta måltider, golfserveringen serverar enklare rätter, och Elof Beachcafé passar utmärkt för en avslutande sittning. Därutöver finns Kasinot med sin säregna karisma för speciella måltider, Teepee för en minst sagt annorlunda dinering långt borta från det traditionella upplägget, och till sist Restaurangen, där utsökt mat intas i samband med underhållning.

Aktiviteter
På Pite Havsbad får man uppleva minnesvärda aktiviteter! Oavsett om solen skiner över gröngräs eller landskapet glimrar vitt finns oförglömliga tillställningar för konferensen. Flyg över snötäckta fält med hundspann, prova på iskall spänningsfylld isbrytarsafari som greppar tag i alla sinnen, eller far ut på himmelsk skotersafari bland snöhögar och fluffiga trädkronor. Sommartid öppnar man upp havsbadet och äventyrslandet där man får känna på barnalekens lustfyllda vågspel än en gång. Åk go-cart eller upptäck Piteås natur under vandringar eller cykelturer. Året runt finns äventyrsgolf, bowlingbanor och regelbundna nöjeskvällar anordnade på anläggningen. Och så ska man inte gå miste om Pite Havsbads fina spa där sinne och kropp får en rejäl dos avkoppling som belöning för hårt arbete.

Läge
Fint läge vid vattnet i Piteå. Det är enklast att ta sig upp hit med tåg eller flyg, beroende på budget och tidsschema.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 492
Antal bäddar 1000
Största lokal 1800
Max restaurang 1250
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Pite Havsbad AB, 94128 Piteå
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Pite Havsbad
Faciliteter på Pite Havsbad

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Pite Havsbad kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Pite Havsbad
HOTELLRUM 492
MAX ANTAL BÄDDAR 1000
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 1800