KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Boka konferens i Norge - utvalda högklassiga konferensanläggningar

FÖRFRÅGAN
Pris & Förslag – Konferens Valda anläggningar

Om Du vill kan du begära pris från flera
anläggningar – upp till 10 st per förfrågan


Stäng
Ankomsttid
Averesetid
Antal personer
Huvudlokal
Logi - Enkelrum
Logi - Dubbelrum
Särskilda krav, önskemål och förutsättningar
Vår handläggning av din förfrågan

Töm Skicka
KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - OFFERT & BOKNING
Powered by Orkidé - © Kontur Konferens AB

08-583 610 60
PRESENTERADE ANLÄGGNINGAR ex moms
Större karta över anläggningarna Skicka presentationen
Skriv ut
BOKA
Väljer Du en anläggning och trycker BOKA, reserverar vi anläggningen för Din räkning och tar kontakt med Dig
för slutlig avstämning. Om allt är OK för dig sänder vi därefter bekräftelse.

Konferens – Kickoff – Event i Norge

Konferensanläggningar.se Norge – hitta och utvärdera konferensanläggningar och –hotell på destinationer såsom Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand och Trondheim!

Men Norge är ju så mycket mer än dessa orter; mysiga, eleganta konferensanläggningar mitt ute i Norges betagande natur, i fjällvärlden såväl som längs de fantasiska fjordarna, många med ”Ski in / Ski out” från hotellet, andra i fjordar med vyer som bara kan upplevas i detta land, spa-anläggningar och, "hide aways".

En konferens i Norge kan vara ett effektivt möte i citymiljö, såväl som en sammankomster med teamet eller kunder i miljöer som sätter bestående avtryck hos alla deltagare.

Kvaliteten på hotell och konferensanläggningarna som presenteras här på Konferensanläggningar.se – Norge är genomgående hög. Presenterade anläggningar har mycket goda kundomdömen. De representerar den norska, allmänt omtalade, servicementaliteten, alltså vänlig, personlig, möjlighetsorienterad och samtidigt proffsig.

Hotellen och anläggningarna likaså, är utmärkta representanter för genuin arkitektur, skandinaviska interiörer när de är som bäst – inbäddat i färger, former och material som bildar en sval och samtidigt ombonad elegans.

Det som kanske skiljer Norge mest från andra länder i ett konferensperspektiv, är att många av konferenshotellen även i städerna är gemytliga och ger den känsla av genuinitet och ”mys”.

Kontur Konferens – Centralbokning för alla utvalda konferenshotell i Norge

Kontakta oss, vi finns på

- Telefon +46(0)8-583 610 60

- Email bokning@konturkonferens.se

Eller gör en onlineförfrågan genom att lägga in dina uppgifter och önskemål i formuläret här på sidan.

Vi ”skannar” av alla matchande anläggningar i vårt nätverk. Du får enhetliga kostnadsspecifikationer från var och en som är tillgänglig, med en överskådlig jämförelse av totalkostnaden per anläggning. Alla skatter är inkluderade – du jämför ”äpplen med äpplen”. Kostnadssammanställningen kan fås i svenska kronor (SEK) om du önskar.

Läs mer