KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

First Hotel Norrtull

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

First Hotel Norrtull

Beläget nära Stockholm city i vackra Vasastan på S:t Eriksgatan finner ni First Hotel Norrtull. Den karaktäristiska byggnaden byggd på 1920-talet för Sveriges Vin- och Spritcentral har genom sin unika stil och atmosfär satt sin prägel på dagens hotell och konferensverksamhet. Hotellet ligger i direkt anslutning till den nya Hagastaden och nya Karolinska universitetssjukhuset. Flygbussarna från Arlanda flygplats stannar precis utanför entrén, och inom ett par kvarter ligger busshållsplats till Bromma flygplats, pendeltåg och tunnelbana. På First Hotel Norrtull erbjuder vi 125 hotellrum med personlig stil, en attraktiv lobbybar för affärsmöten, restaurang samt stora konferens- och eventytor för upp till 400 personer. Hotellet är miljödiplomerat via Svensk Miljöbas.

Konferens
Hotellet erbjuder 5 konferenslokaler i varierande storlekar som alltid inkluderar viss teknik, WIFI, projektor, whiteboard, blädderblock, skrivmaterial samt vatten och godis.

Event & festvåning
I hotellets unika ytor kan du arrangera en mängd olika event och festarrangemang för upp till 400 minglande gäster. Minimässor, utställningar, produktlansering, modevisning, kickoffer och fester av alla dess olika slag. Varför inte en stor sommarfest på den fina innergården?

Mat och dryck
I vårt brasseri kan du avnjuta alla dagens måltider i en avslappnad och välkomnande miljö. Med en meny som är inspirerad från byggnadens historiska arv och med ett generöst kryddmått modern svensk gastronomi erbjuds rätter för alla smaklökar. Välfylld frukostbuffé, lunch och middag som a la carte, buffé eller mingel. Söta delikatesser serveras på eftermiddagen när sockersuget gör sig påmint.

Aktiviteter
Ibland är det viktigt att avsätta tid för den sociala biten - lära känna varandra, umgås, skratta och fånga den där speciella teamkänslan. Kombinera ert besök hos oss med någon av våra många aktiviteter, vi har ett brett utbud och tar gärna fram idéer och förslag utifrån era behov.

Hotellrum
Hotellet erbjuder 125 rum i lite olika stilar och utformningar med personliga inslag.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 125
Antal bäddar 320
Största lokal 130
Max restaurang 350
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
S:t Eriksgatan 119, 11343 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på First Hotel Norrtull
Faciliteter på First Hotel Norrtull

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt First Hotel Norrtull kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA First Hotel Norrtull
HOTELLRUM 125
MAX ANTAL BÄDDAR 320
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 130