KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Bosön

Lidingö, Stockholms län
Bosön är en unik mötesplats för konferens, idrott och utveckling och är svensk idrotts samlingsplats, beläget i vacker skärgårdsmiljö på norra Lidingö, 15 minuter från Stockholm City. Här hålls möten och events i en kreativ atmosfär av laganda och utmaningar.

Bosön – en sportslig konferensanläggning!
Bosön bjuder in företaget till en konferensanläggning som förstår grunderna till framgång: disciplin, hårt arbete, långa svettiga timmar av fokus. Den här anläggningen har varit träningsby för många av landets främsta idrottare och ser årligen framtidens sportidoler genom ungdoms- och landslagsläger.

Så sätt ribban högt och ta sats mot framtiden med en konferens på Bosön!

Logi
På Bosön finns totalt 121 rum, varav 338 bäddar. Boendet är fördelade i tre olika kategorier.

HOTELLRUM - SMAKFULLT OCH TRIVSAMT

I Liraren, Lyftaren och Löparen finns 74 fräscha hotellrum med sammanlagt 172 bäddar fördelade på enkel-, dubbel- och trippelrum, tre-stjärnigt superior. Alla rum har platt-TV och eget badrum med dusch och är inredda med en smakfull och vilsam design. Fyra av rummen i Löparen är handikappanpassade.

BUDGETHOTELL - SMART OCH PRISVÄRT

I Ledaren finns det totalt 148 bäddar fördelade på 37 fyrbäddsrum. Rummen är smart och modernt inredda. Gemensamma badrum i korridoren, gott om duschar och WC. Här bäddar man själv med lakan från oss. Hela Ledaren är handikappanpassad.

HOTELLÄGENHETER - HÄR VILL MAN STANNA

I Legenden finns åtta fina enrums-lägenheter med kök och badrum med badkar. Här finns även två fantastiska sviter med sovrum, allrum med konferensbord för åtta personer och kök, samt badrum med egen bastu. Perfekt för VIP-gästen och för mindre möten.

Konferens
41 möteslokaler och 20 grupprum står vid startpallarna på Bosön. Den största lokalen, Olympia, tar 225 deltagare i sluttande biosittning med bra sikt och akustik. Tack vare olika format och stilar kan man ordna olika sittningar och erbjuda flexibilitet för alla möten!

Konferenslokalena är utplacerade i tre olika byggnader:

MÄSTARVILLAN
En lugn och genuin miljö med utsikt mot vattnet som passar utmärkt för mindre konferenser upp till 35 personer. I Mästarvillan finns 10 konferenslokaler. I matsalen serveras lunch och middagar med fokus på närodlat och hög kvalité. Här finns även lounge, bar och relaxavdelning.

REKTORSVILLAN
Privat konferensvilla för enskilda möten med magnifik utsikt över vattnet. Kombinerad matsal och konferenslokal med egen terrass. Lokalen tar upp emot 24 personer.

OLYMPIAHUSET
Upplev Olympiahusets inspirerande och dynamiska miljö med dess unika mix av gäster. Här finns ett 30-tal moderna och ljusa konferenslokaler och grupprum av varierande storlek. Den största konferenslokalen, Olympia, är en hörsal som rymmer 225 personer. Den rymliga Olympiarestaurangen erbjuder frukost-, lunch- och middagsbufféer. I Olympiahuset finns även caféteria, lounge, hotellreception samt passage till idrottshallarna.

Mat och dryck
I imponerande Olympiarestaurangen ger Bosön gott om hälsosam energi till sina konferensgäster. Buffé för både lunch och middag, alltid med tre alternativ så att alla smaker kan hitta något som passar. Matsalen blir en samlingsplats för samtliga besökande grupper – företag såväl som idrottare – och atmosfären som tar form är levande och bejakande.

I Mästarvillan serveras middagar baserade på en matfilosofi med fokus på närodlat och råvaror av hög kvalité efter säsong. I en underbar miljö med fantastisk terrass och utsikt över Askrikefjärden i solnedgången.

Aktiviteter
Med högklassiga idrottsytor finns alla möjligheter för en aktiv konferens på Bosön. Ta vara på gräsytor, inomhusbanor och det avancerade kunnande som finns på plats för att skapa utmanande och danande aktiviteter mellan mötena som kan bygga upp laganda, skapa självförtroende för individen, och göra under för konferenskänslan överhuvudtaget!

Från traditionella konferensaktiviteter som smakprovningar, matlagning och träning till nya koncept såsom segway-polo och rullstolsbasket– det är inte mycket som sätter stopp för fantasin här. Bastu, inomhuspool, sporthall…listan är lång. Hitta den ultimata aktiviteten i samband med förfrågan!

Läge
Bosön ligger i ett härligt läge, men knappa 12 km in till centrala Stockholm, men ändå i avskild natur, intill havet. Flera bussar går till området eller till anläggningens dörr och med bil tar det inte mer än 10-15 minuter från Stockholm. Det finns även kostnadsfria parkeringsplatser på området.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 121
Antal bäddar 338
Största lokal 225
Max restaurang 320
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
, 18147 Lidingö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Bosön
Faciliteter på Bosön

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Bosön kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Bosön
HOTELLRUM 121
MAX ANTAL BÄDDAR 338
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 225
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE