KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Strand Hotell Borgholm

Borgholm, Kalmar län
English
ENGLISH

Strand Hotell Borgholm

Kom bort från fastlandet och förlägg konferensen på en ö! Strand Hotel Borgholm på Öland är en fullfjädrad konferensanläggning vid Östersjön som tar mötet till högre nivåer med spännande gästartister, sommarnöjen och framförallt snygg service till alla gäster. Här får konferensen en avslappnad och kulturrik inramning med Kalmar och fastlandet inom kort räckhåll, och Ölands charm framför nästippen.

Boende
123 rum och en totalkapacitet på 350 bäddar gör Strand Borgholm till ett utmärkt val även för konferenser modell större. Rummen är modernt inredda med en touch av det maritima. Här känner man sig lika hemma som i sitt eget vardagsrum, och det finns flera rumskategorier att välja mellan beroende på budget. Vissa rum har även bonusen i form av bedårande utsikt över Kalmarsund eller Borgholms center.

Konferenslokaler
De flesta mötesutrymmena ligger i Strand Borgholms ’konferensgalleria’, ett område helt dedikerat till konferensens alla arbetsdelar. Detta fokus gör att man under mötet fokuserar helt på arbete utan störningsmoment från privatgäster. 8 konferenslokaler samt 11 grupprum kan ta emot upp till 300 deltagare för olika företagsevent. Det lite mer lyxiga styrelserummet Seglarrummet ligger avskilt och avnjuter Kalmarsunds fagra anlete utanför fönsterkarmen.

Äta och dricka
Öland och Frankrike i sällsam fusion. Hur låter det? Ljuvligt, spännande, utsökt, är några ord som dyker upp på stört! Det är just denna kombination som tillagas i köket på Strand Borgholm. Ön själv ligger som basis för rätterna, som får sin speciella elegans och unika karaktär med Sydeuropas välkända toner. Med plats för upp till 600 sittande gäster kan anläggningen ordna sittningar enligt företagets önskemål.

Konferensaktiviteter på Strand Hotel
Tack vare samarbete med olika aktivitetsbolag kan Strand Borgholm anordna det mesta i aktivitetsväg. Vare sig det gäller nya upplevelser inom mat, idrott, lagbygge, eller underhållning så står anläggningen till tjänst och gör sitt bästa för att infria tankar och idéer så att konferensen blir precis så som ledarna vill ha den. Oavsett budget finns något för alla prisklasser, från kubb och tennis till rib-båtar och ambitiösa Ölandsexpeditioner.

Kommunikationer
Vilket färdsätt föredrar företaget? Tåg, buss, bil eller båt? Samtliga går alldeles utmärkt när det gäller att ta sig till Strand Borgholm. Anläggningen ligger ca 4 mil från centrala Kalmar och det går bussar mellan Kalmar/Stockholm och Borgholm. Tåget går till Kalmar, och därefter går lokalbuss ut till anläggningen.

Övrigt
Det finns kostnadsfri parkering vid anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 123
Antal bäddar 350
Största lokal 300
Max restaurang 650
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Villagatan 4, 38788 Borgholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Strand Hotell Borgholm
Faciliteter på Strand Hotell Borgholm

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Strand Hotell Borgholm kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Strand Hotell Borgholm
HOTELLRUM 123
MAX ANTAL BÄDDAR 350
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 300