KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Villa Lovik

Lidingö, Stockholms län
Natursköna Villa Lovik ger dig en känsla av skärgård endast 15 minuter från Stockholm City. Nyrenoverade Villa Lovik är vackert beläget på Lidingös norra udde omslutet av vatten och vacker natur som inger harmoni och lugn. Vill ni anlända med båt kan ni lägga till vid Villa Loviks egna brygga.

Villa Lovik byggdes som Lidingös första konferensanläggning och kan därför erbjuda en miljö som är optimal för kurs och konferens.

Logi
Ibland är det svårt att slita sig från Villa Lovik, och det har man full förståelse för. Därför finns 61 hemtrevliga rum tillgängliga med 73 bäddar totalt varav två nya sviter. Här vilar man skönt över natten och vaknar säkert med mycket ny energi för arbetet och vardagssysslorna.

Lokaler
När det vankas möte och det är hög tid att bana väg för framtida framgångar kan Villa Lovik erbjuda 9 lokaler med kapacitet för 8-100 personer. Förtjusande Salongen är allra störst och bjuder in till praktfulla utrymmen med stora möjligheter. Wallenberg tar 80 personer i biosittning och är mer modernt inredd, men med samma flexibilitet för olika sittningar.

7 grupprum ger plats åt mindre effektiva möten för styrelser eller liknande. Det ger även möjlighet att dela upp sig för mindre gruppdiskussioner. Samtliga lokaler har fönster för uppfriskande ljusinsläpp.

Mat & dryck
I någon utav de 2 matsalarna avnjuter man goda hemlagade måltider. Till lunchen serveras egenbakat bröd och en färgglad salladsbuffé till huvudrätten, samt kaffe och en bit choklad som avslutning. Middagen tar sedan klivet in i finrummet med tre ljuvliga rätter. För dryck kan man erbjuda vinpaket och rekommendera vin eller annat som lämpar sig allra bäst till varje rätt.
Det finns ett läcker vickningsmeny med favoriter som Janssons, korv och pytt i panna för sällskapet som arbetar långt inpå kvällen, eller bara önskar något tilltugg när solen sänkt sig bakom trädtopparna.

Spa
Spa By Villa Lovik erbjuder flertalet sköna behandlingar.En avkopplande relaxavdelning med vilostolar i skön loungedel framför braskamin,bastu med utsikt över Lidingöfjärden samt 38 gradig utomhuspool.


Aktiviteter

BAGARE FÖR EN DAG - BAKA LOVIKSLIMPAN
Här får ni lära er grunderna kring brödbak och hemligheten bakom att baka den saftiga Lovikslimpan.
Tillsammans med en erfaren bagare bakar ni och gräddar brödet. Medan brödet gräddas
startar vi även en surdeg som ni får ta med er hem för att vårda och mata.

LÄR DIG BAKA ÄKTA DANSKA WIENERBRÖD
Tillsammans med Villa Loviks bagare får deltagarna lära sig att baka den danska stoltheten bland
bakverk – wienerbröd. Deltagarna bakar sina egna wienerbröd i bagerilokalen Brödfabriken.
Alla får med sig sitt Brödfabriksförkläde och de nygräddade wienerbröden hem,
inklusive recept.

Förutom ovan nämnda aktiviteter finns en mängd andra förslag att välja på. Varför inte en smakprovningar av sötsaker, drycker eller delikatesser? Här finns mycket att lära och njuta av när arbetet tillåter. Mer äventyrsinriktade aktiviteter som RIB-båtar, kajakutflykter, laserlerduveskytte och matlagningsutmaningar går även det att ordna. För en lugnare konferens finns till exempel bastu, gym, kreativa nöjen som isskulptering, pilkastning och golfbana inom 5 km. Valet är stort och varierat, och det går tvivellöst att skräddarsy en helhetslösning som passar varje enskilt företag.

Läge
14 km, eller 20 minuter, från centrala Stockholm gör Villa Lovik till ett bra val för citykonferenser som ändå söker närhet till hav och sköna omgivningar. Det är lätt att ta sig hit kommunalt och från Arlanda tar det under en timme med taxi/bil.

Övrigt
Villa Lovik erbjuder kostnadsfri parkering för sina gäster. Fräscht gym och fin strandpromenad längs med vattnet. Wi-fi finns i alla utrymmen och är gratis.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 61
Antal bäddar 73
Största lokal 100
Max restaurang 100
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Loviksvägen 1, 18190 Lidingö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Villa Lovik
Faciliteter på Villa Lovik

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Villa Lovik kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Villa Lovik
HOTELLRUM 61
MAX ANTAL BÄDDAR 73
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - Villa Lovik