|
|
Största lokal | 200 |
Max restaurang | 500 |
Handikappvänligt | Ja |
Miljömärkt | Nej |
|
|
Chokladprovning |
Dryckesprovning champagne |
Dryckesprovning grappa |
Dryckesprovning whiskey |
Dryckesprovning vin |
Dryckesprovning öl |
gournetkväll, matlagning med kock |
Julbord |
Konferenspaket |
Temafester |
|
|
Garage med avgift |
Internet i alla lokaler |
Piano / flygel |
Handikappvänligt |
Konferensaktiviteter |
Rökfritt |
Hörslinga |
Trådlöst internet |
Aircondition |
Kollektivavtal |
Hjärtstartare |
Utställningsytor |
|
|
|
Kista Entré – flexibla lokaler för grupper med upp till 200 personer
Norr om Stockholm hittar företaget en bubblande och levande sfär i området Kista. Business och nöje blandas i en härlig kompott och mitt i allt detta ligger Kista Entré, en härlig mötesplats för alla företag och dagkonferenser. Missa inte den fina ljusgården!
Mötet på Kista Entré
På Kista Entré finns hela 8 konferenslokaler och 3 grupprum i olika format för mötet. Omegasalen är störst med plats för 200 personer i en flexibel och anpassningsbar hörsal.
Vad får det lov att vara till maten?
Personalen på Kista Entré arrangerar luncher och fikapauser för konferensgästerna precis så som de vill ha det. Från lättare bufféer till mer ambitiösa tilltag – på Kista Entré tillmötesgår man gästernas önskan.
Entré till Kista
Kista är ett spännande område med affärer och välkända Kista Galleria. Strax norr om Stockholm, med goda kommunikationer från innerstaden – perfekt för företag oavsett varifrån de kommer! Flygbuss till Bromma och Arlanda stannar på bekvämt gångavstånd från anläggningen.
Intill systeranläggningen Kista Science Tower Conference
Bredvid Kista Entré ligger Kista Science Tower Conference, som också ingår i Coor Konferens - Effektiva Möten, nära dig.
| | |
|
 | Få hjälp via telefon |
08-584 703 43 |
Ring för kostnadsfri bokningshjälp |
| |
| | |
|
|
 | KONTURS KUNDRATING |
|
Detaljerad kundrating avseende Kista Entré Konferens:
Om konferenslokalerna |
1) | Vad tyckte du om ljuset i konferenslokalen/lokalerna? | | 4,8 |
2) | Vad tyckte du om luften i lokalen/lokalerna? | | 4,3 |
3) | Vad tyckte du om tekniken i lokalen/lokalerna? | | 4,7 |
Om restaurang och kök |
4) | Hur skulle du vilja klassificera "köket"? | | 4,0 |
5) | Hur behandlades era särskilda önskemål för exempelvis allergiker? | | 4,2 |
Om servicen |
6) | Hur uppfattade du anläggningens bemötande i samband med planeringen före konferensen? | | 4,5 |
7) | Hur uppfattade du anläggningens bemötande vid ankomst? | | 4,3 |
8) | Hur uppfattade du servicen i matsalen? | | 3,3 |
9) | Hur uppfattade du servicen i och kring konferenslokalen/lokalerna (utrustning, teknik etc)? | | 4,7 |
Om helheten/prisvärdheten |
10) | Helheten - prisvärdheten Hur bedömer du, med hänsyn tagen till priset, anläggningen som helhet på en skala där 5 är mycket bra och 1 dåligt? | | 4,0 |
11) | Hur bedömer du anläggningens standard på en skala där 5 är högsta standard och 1 lägsta standard | | 4,2 |
|