KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Färna Herrgård

Skinnskatteberg, Västmanlands län
Färna Herrgård & Spa ligger i trollska Bergslagen vid den lilla orten Skinnskatteberg. Herrgården är omgiven av en vacker park och välskött trädgård och erbjuder möteslokaler från 2 till 120 personer. I Stora Stallet finns även en utställningsyta på 400 kvadratmeter.
Vid trädgårdarnas slut tar Färna Ekopark vid. I ekoparken slingrar sig vandringsleder av olika längd, ett perfekt avbrott i dagen för att ta med sig ny energi tillbaka in i mötesrummet. Många väljer att få en avslappnande avslutning på dagen i Färnas mysiga spa. Vill ni få fysisk träning efter dagens långbänk ligger det ett välutrustat gym i källarvalven från 1600-talet. För extra lyx finns spasviten där ett mindre sällskap kan varva ner i avskildhet.

Välkomna till en välgörande konferens i hjärtat av Bergslagen!


Login på Färna Herrgård & Spa
Färna har totalt 100 bäddar fördelat på 60 rum och 9 möteslokaler. I herrgårdens huvudbyggnad inryms åtta enkelrum. Resterande rum ligger fördelade på de sex flygelbyggnaderna som alla ligger placerade inom nära promenadavstånd till både herrgården, spa och skogen.

Konferensrummen
Det finns totalt nio mötesrum för upp till 120 personer och i stora stallet en utställningslokal som rymmer 400 personer. I Södra Flygeln ligger von Hermanssons med Rosa Salongen, en lokal med plats för max 10 personer, egen kaffesalong samt tre dubbelrum en trappa upp. I Åkstallet inryms Långsvan och Lillsvan med plats för upp till 60 respektive 50 personer i biosittning. Här erbjuds också tre grupprum, ett mötescafé och på nedervåningen 18 hotellrum. I Brukskontoret ligger Hammaren, Smeden och Blästern samt två grupprum och 8 rum varav ett är Ramselvåningen. Den största lokalen Domänsalen, finns i herrgården och rymmer 120 personer i biosittning. I anslutande salong ligger Wilkens möteslokal passande för mikromötet och två trappor upp utrymmen för informella grupparbeten.

Konferensens måltider
När det är dags att göra avbrott för fika, lunch eller då ni vid dagens slut slår er ner i restaurangen för att inta middagen kan ni alltid känna er säkra på att bli serverade högklassiga rätter. På Färna tillagar man varje rätt med stor kärlek och omsorg om den naturliga råvaran som till stor del hämtas från nära bönder, bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Restaurangen är 25 % KRAVmärkt, slowfoodinspirerad och utvald av Chaine de Rôtisseurs och White Guide.

Konferensens aktiviteter
På Färna är det stort fokus på mat och dryck så boka gärna en dryckesprovning av vin, cider eller äppelmust. Vill ni möta den vilda naturen kan en bäversafari eller ett Vargäventyr vara passande. Erfarna guider ger en introduktion i djurens liv och bäversafarin sker i tystgående motorbåt. För teambuilding med risk för dopp kan ni sätta samarbete och uppfinningsrikedom på prov och gemensamt bygge en flotte. Gruppen som söker njutning kan välja en After Work inklusive nackmassage, fotbad, handinpackning samt dryck och tilltugg.

Att åka till
Från Örebro når ni Färna Herrgård på 1 timme med bil, från Västerås tar det 45 minuter och från Stockholm 1 timme och 45 minuter. Kommer ni från Göteborg har ni en resväg på fyra timmar.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 60
Antal bäddar 100
Största lokal 120
Max restaurang 130
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Färna Herrgård 1, 73970 Skinnskatteberg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Färna Herrgård
Faciliteter på Färna Herrgård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Färna Herrgård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Färna Herrgård
HOTELLRUM 60
MAX ANTAL BÄDDAR 100
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 120
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE