konferensanlaggningar.se
KONFERENSKONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
GEMENSAM KONFERENSBOKNING FÖR 800 ANLÄGGNINGAR


Boka Konferens!


Genom Konturs nätverk når du snabbt mer än 1000 konferensanläggningar! Du får offert från anläggningar som matchar din budget och övriga kriterier, överskådlig prisjämförelse, kundomdömen, karta och all detaljinfo. Boka online eller få personlig service genom våra duktiga rådgivare.

Vill Du ha många alternativ att jämföra? Vill Du så kan vi inkludera praktiskt taget alla anläggningar som har möjlighet att erbjuda den kapacitet Ni efterfrågar och i övrigt uppfyller Era kriterier.
FÖRFRÅGAN

Här kan Du göra en förfrågan online för Din Konferens. Du får en prisuppgift med alla kostnader specificerade samt en presentation med beskrivning och bilder av anläggningen. Din förfrågan är inte förknippad med några som helst bindningar eller förpliktelser. Läs mer om hur vi behandlar Din förfrågan
Kontaktuppgifter
Logga in och hämta dina uppgifter eller fortsätt nedan utan att logga in
Namn
Tel*
E-post*
Företag*
Adress
Postnr
  Ort
  
Onlinetjänsten Konferensanläggningar.se tillhandahålls av Kontur Konferens i samarbete med över 1000 konferensanläggningar i Sverige. Tjänsten finansieras gemensamt av deltagande anläggningar och är avgiftsfri för dig som kund.

För mer info, gå till Om Kontur Konferens - eller välkommen att ringa

08-583 610 60
040-23 12 12
031-15 70 80


Om Konferensen
Ankomst*


Avresa*

Antal
deltagare

Antal personer i
enkelrum

Antal personer i
dubbelrum

Lokalbehov (antal lokaler, storlek)
Var geografiskt (exempelvis stad, län och/eller specifika anläggningar)
Övriga önskemål


Vår handläggning av Din förfrågan

Med utgångspunkt från Dina kriterier och önskemål initierar vi en sökning genom vårt system vars databas innehåller detaljinformation om mer än 1000 konferensanläggningar. Vi identifierar samtliga anläggningar som matchar din behovsbild och presenterar de som har erforderlig kapacitet ledig på konferensens datum.

Gäller Din förfrågan en eller flera specifikt angivna anläggningar, får du presentation av dessa och inget annat. Om en begärd anläggning inte har ledig kapacitet att erbjuda, hjälper vi till med framtagning av andra alternativ.

Vi gör inga påslag, du får alltså presenterat exakt de priser som angivits av anläggningen.

I regel får du presentationen inom ett par timmar (mycket komplexa förfrågningar kan ta längre tid att behandla). Skickar du din förfrågan utanför kontorstid påbörjas ärendet på morgonen närmast påföljande arbetsdag.

Presentationen du får av oss innehåller:
Jämförande kostnadsöversikt
Geografisk översikt på karta
Detaljerad kostnadsspecifikation för varje alternativ
Fakta om respektive anläggning; exempelvis logi, konferenslokaler, bilder och andra kunders omdömen
Tider för kostnadsfri avbokning på respektive anläggning.
Kontaktuppgifter till vår bokare för frågor och råd på telefon och mail.


För att presenterade anläggningar ska förbli tillgängliga under er beslutsprocess, meddela vilka som är intressanta så preliminärbokar vi dessa för er räkning.

Vill du se anläggningen innan du beslutar dig hjälper vi gärna till att boka visning.

Du kan boka online direkt i den presentation du får, alternativt på telefon eller mail.
Du når oss på telefon 08-583 610 60 - eller maila till
Bokning@KonturKonferens.se

Boka konferens genom Kontur Konferens, ett oberoende konferensbokningsbolag. Vår centrala bokningsfunktion är gemensam för mer än 1000 konferensanläggningar i Sverige. Du får hjälp genom hela upphandlingsprocessen, med allt ifrån identifiering av möjliga alternativ, kravspecifikation, förfrågan, detaljerade kostnadsjämförelser och kvalitetsutvärdering - till prisförhandling och bokning. Kontur är inte bundet till kedjor eller andra allianser.

Vår bokningstjänst gentemot dig som kund är alltså kostnadsfri. Vi har ett avtal med i princip samtliga konferenshotell, konferensanläggningar och kursgårdar i Sverige som ger oss en ersättning när ett arrangemang bokas. Det innebär att det är viktigt för oss att få hjälpa Dig med själva bokningen av mötet / konferensen. När konferensbokningen är klar sköter Ni själva all vidare planering inför Er konferens i direkt kontakt med anläggningen.

Vi presenterar anläggningens nettopriser - inga påslag
Kundens förfrågan och anläggningarnas svar och prissättning behandlas helt transparent. Vi presenterar de priser till Dig som anläggningarna satt, det vill säga vi gör inga som helst påslag. Avtalet gällande konferensbokningen sluts mellan anläggningen och kundföretaget. Kontur Konferens roll är att ge Dig en gemensam, kunnig, oberoende kontaktpunkt till konferensmarknaden och därigenom hjälpa Dig effektivisera, samordna och kvalitetssäkra Din upphandling.

Beskriv Dina krav och önskemål för konferensen, exempelvis geografiskt läge, storleksbehov, typ av möte, vilken stil ni önskar, eventuella konferensaktiviteter och andra kringarrangemang liksom era budgetramar. Med utgångspunkt från alla dessa kriterier genomför vi sökning och presenterar lämpliga alternativ med erforderlig kapacitet tillgänglig. Vi ger råd och referenser på föreslagna anläggningar - och vi bistår med den kompletta bokningen.


Boka till bästa pris
Kostnaden för en konferens varierar stort över tiden. Prissättningen kan variera från en vecka till nästa beroende på faktorer såsom beläggningsgrad, förfrågningsläge, ledig kapacitet och val av veckodagar.

Vårt system når ut till hela nätverket med mer än ett tusen deltagande anläggningar och innebär att vi snabbt och effektiv kan ”scanna” av tillgängliga anläggningar och hämta deras bästa priser.

Du får ett överskådligt upphandlingsunderlag med redovisning av såväl totalkostnad som alla detaljer specificerade för varje anläggning som erbjuder den önskade kapaciteten, rätt geografiskt läge, rätt ”stil” mm - allt enligt din grupps specifika behov.

Är ert konferensdatum inte definitivt spikat till vissa datum, kan vi bistå med att föreslå anläggningar som har extra bra pris en viss vecka, vissa datum och eller veckodagar. Genom vårt nätverk kan vårt bokningsteam hitta anläggningar som erbjuder särskilda rabatter, exempelvis om man nyligen fått en avbokning, vilket innebär att den avbokade kapaciteten många gånger kan bokas till ett markant rabatterat pris.

Kontur Konferens - ett oberoende bokningsbolag! - Det är viktigt för Dig!

Vårt oberoende är viktigt för Dig som kund! Det innebär att vi helt kan fokusera på just Dina önskemål och vi har inte några som helst bindningar till enskilda anläggningar eller företag i konferensbranschen.

Genom Kontur Konferens når Du alla svenska hotell och konferensanläggningar Eftersom vi arbetar helt oberoende når Du alla svenska hotell och konferensanläggningar via oss.

Aktiviteter, underhållning, föredragshållare, transporter och administration
Kontur Konferens hjälper Dig med hela Ditt konferensprojekt. Från tidig planering, programutformning, upphandling av artister, aktiviteter och transportlösningar - till assistans på plats under konferensens själva genomförande.